Pazar i sigurt

ne përdorim një protokoll të sigurt SSL

dorezim falas

Shërbim korrier DPD falas

Cilësia më e lartë

Ne garantojmë cilësinë më të mirë

Cmime te mira

ne ofrojmë produkte me çmime tërheqëse

Kategori

Lajme

Pika ujore

ujë i shijshëm dhe i lirë

në shtëpi dhe në biznes

Ne kemi qenë në treg që nga viti 2004. Ne ofrojmë produkte me cilësi më të lartë. Ne jemi distributor ekskluziv udhëheqësit botërorë në industri për Poloninë: Acuva - teknologji revolucionare LED UV në pastrimin e ujit, COSMETAL - bombol me vrimë nxjerrëse pa cilindra ujë, ELKAY - pije dhe burime uji të pijshëm, METALCO - arkitekturë e vogël dhe Valvula e këngëtarit - valvulat rregulluese. Ne ju ftojmë të blini në dyqanin tonë online.

Garantimi i ujit të pastër dhe të shëndetshëm

Një gamë e gjerë produktesh

16 vjet përvojë